Сутрешен екшън в ефира на Нова тв (ФОТО)

Сутрешен екшън в ефира на Нова тв (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Сергей Игнатов наби юмрук на Павката в ефира на Нова тв

Сутрешен екшън се разигра в студиото на Нова тв.

Водещият на сутрешния блок на медията – Павката отнесе юмрук от бивш министър.
Павката бе нацелен от десен прав от ексминистъра на образованието Сергей Игнатов по време на боксовия мач, който изиграха в телевизията.
Повод за двубоя, разиграл се в ефира на Нова тв стана предстоящият мегадвубой между Кобрата (Кубрат Пулев) и Владимир Кличко, който е предвиден за 6 септември.
В студиото на Нова тв бяха обсъдени надълго и нашироко шансовете за успех на Кобрата в предстоящия мач.

Сергей Игнатов наби юмрук на Павката в ефира на Нова тв

Сергей Игнатов наби юмрук на Павката в ефира на Нова тв

В крайна сметка бившият образователен министър Сергей Игнатов и водещият Павката сложиха ръкавиците и стартираха двубоя в ефира на Нова тв, уж на майтап.
Павката заяви, че като по-млад ще влезе в образа на Кубрат Пулев, а бившият образователен министър Сергей Игнатов ще играе Кличко.
На пръв поглед ударите между журналиста на Нова тв и Сергей Игнатов бяха безобидни, но изненадата дойде в края на мача, когато ексминистърът нацели главата на Павката с десен прав.
Павката бе неподготвен за подобно развитие на мача и до края на предаването не спря да се оплаква, че му се вие свят и е започнал да губи част от паметта си, пише pik.bg.

Седмицата започна с фалстарт и за bTV, където водещият на „Тази сутрин” Антон Хекимян „погреба” колежката си Биляна Гавазова и успя да разгневи шефовете си.
Появявайки се в ефир след двуседмичната почивка, Антон Хекимян бе видимо освежен, но въпреки това започна с гафове. Както се казва с един куршум уцели два заека – хем обиди колежката си Биляна Гавазова като едва ли не я погреба, хем разгневи шефовете си.
Той заяви, че в момента колежката му Биляна Гавазова се намира на „едно по-добро място”, което на почти всички езици означава, че вече не е между живите.
Разбира се Антон Хекимян далеч нямаше предвид това, но думите му бяха разчетени точно по този начин от преобладаващата част от зрителите. Изцепката му вероятно ще разгневи и шефовете на медията, тъй като по този начин журналистът признава в прав текст, че студиото не е от най-добрите места.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар