Какво се случва с бременната Лора Караджова?

Какво се случва с бременната Лора Караджова?
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова напусна жилището си в столицата

Лора Караджова избяга от София. Блондинката реши да прекара последните месеци от бременността си край морския бряг. Лора Караджова побегна във Варна. В момента тя е ангажирала почти цялото си свободно време с подготовката на новия си дом в морската ни столица за появата на новия член от семейството си.

Блондинката, която преустанови всичките си служебни ангажименти преди 2 месеца, разкри, че се чувства прекрасно. Тя сподели, че всеки ден вижда морето и това я зарежда с много положителни емоции. По всичко личи, че Лора Караджова няма намерение да се върне в столицата. След раждането на детето си тя планира почивка на планината.

Лора Караджова

Лора Караджова обзавежда новия си дом във Варна

Бившата половинка на Део сподели, че не се страхува от това, което я очаква и няма търпение да стане майка. Изпълнителката напусна дома си в столицата, тъй като той й навява лоши спомени. Преди няколко години тя и Део купиха жилището с мисълта, че там ще живеят заедно. Двамата така и не намериха мечтаното щастие и спокойствие в новото си жилище.

За покупката на дома си Лора Караджова и Део изтеглиха дори кредит. Певицата вложи в покупката хонорара си от фотосесията за известно мъжко издание, а Део хонорара си от ВИП Брадър.

Въпреки, че за покупката помогнаха и родителите на Лора Караджова, се наложи тя и Део да изтеглят кредит за апартамента, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар