Лора Караджова напусна жилището си в столицата

Лора Караджова избяга от София. Блондинката реши да прекара последните месеци от бременността си край морския бряг. Лора Караджова побегна във Варна. В момента тя е ангажирала почти цялото си свободно време с подготовката на новия си дом в морската ни столица за появата на новия член от семейството си.

Блондинката, която преустанови всичките си служебни ангажименти преди 2 месеца, разкри, че се чувства прекрасно. Тя сподели, че всеки ден вижда морето и това я зарежда с много положителни емоции. По всичко личи, че Лора Караджова няма намерение да се върне в столицата. След раждането на детето си тя планира почивка на планината.

[caption id="attachment_420336" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова обзавежда новия си дом във Варна[/caption]

Бившата половинка на Део сподели, че не се страхува от това, което я очаква и няма търпение да стане майка. Изпълнителката напусна дома си в столицата, тъй като той й навява лоши спомени. Преди няколко години тя и Део купиха жилището с мисълта, че там ще живеят заедно. Двамата така и не намериха мечтаното щастие и спокойствие в новото си жилище.

За покупката на дома си Лора Караджова и Део изтеглиха дори кредит. Певицата вложи в покупката хонорара си от фотосесията за известно мъжко издание, а Део хонорара си от ВИП Брадър.

Въпреки, че за покупката помогнаха и родителите на Лора Караджова, се наложи тя и Део да изтеглят кредит за апартамента, пише Хот арена.