Иво Аръков признава, че няма половинка до себе си в момента

На въпрос в интервю за „Уикенд”: „Какви са отношенията ви с Мика Стоичкова”, Иво Аръков отвръща: „В добри, приятелски отношения”. Той разяснява: „Много хора гледаха твърде странно на нашата връзка, а пък аз имам все пак някакво достойнство. Това утежни ситуацията. Имам чест и искам, когато споделям с някого любовта си, всичко да е ясно”. На въпрос: „В какви отношения бяхте с Христо Стоичков и с майката на Мика?”, Иво Аръков отговаря: „В много добри, обикнах семейството като мое. Предполагам, че и в бъдеще ще се разбираме чудесно. Не, не съм развалил отношенията си с тях. Въпросът е друг – че ситуацията около тяхното семейство и около мен беше твърде нагнетена.

[caption id="attachment_420305" align="alignleft" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков и Мика от времето, когато бяха заедно[/caption]

Тогава взех решение да се отдалечим за известно време с Мика Стоичкова един от друг, за да може хората наистина да разберат, че не съм користен и не искам да трупам слава на чужд гръб. Вярвам, че онези, които ме познават, си дават сметка какъв човек съм всъщност” – споделя Иво Аръков. На въпрос: „Може ли един ден отново да се съберете с Мика?”, актьорът отвръща: „Колелото се върти, човек никога не знае как биха могли да се обърнат нещата. Също така вярвам, че ако първия път двама души не са успели да преодолеят всички пречки и препятствия, втория ще е невъзможно” – смята Иво Аръков.