Лора Крумова сваля „Нека говорят“ от екран

Лора Крумова сваля „Нека говорят“ от екран
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова прецака Евтим Милошев и Любо Нейков

Лора Крумова успя да прецака Любо нейков и Евтим Милошев. Заради водещата тяхното предаване „Нека говорят“ пада от екран и няма да бъде в програмата на бТВ през есенния сезон. Неочакваната рокада дошла като гръм от ясно небе на продуцентите на продукцията, които бяха убедени, че със сигурност от есента отново ще бъдат в ефира.

Лора Крумова

Лора Крумова

Нещо повече, само преди седмица Любо Нейков в свое интервю самоуверено заяви, че „Нека говори“ ще се излъчва и през следващия сезон. Дори имало опция Евтим Милошев да се изяви като водещ. Само преди два дена обаче Павел Станчев, шефът на телевизията, го сюрпризирал неприятно, че предаването му не е част от програмната схема за новия сезон.

В кулоарите на медията упорито се говори, че причина за рокадата е връщането на Лора Крумова от майчинство и идеята й за авторско предаване. Водещата от край време е любимка на Станчев и не е чудно, че той веднага я е уредил с часови пояс, в който да прави авторското си предаване, научиха от vsekiden.com. Лора Крумова имала желание да прави неделен следобеден блок, тъй като мястото и в сутрешните „Тази събота“ и „Тази неделя“ вече е заето от Мариана Векилска и Диана Любенова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лора Крумова сваля „Нека говорят“ от екран”

  1. Жулиета Иванова Първанова

    авг. 23. 2014

    ИНТЕРЕСНО С КАКВО ЩЕ НИ ЗАДЪРЖИ ПРЕД ЕКРАНА ЛОРА КРУМОВА ?В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ СА СГОТВИЛИ ФОЛКАДЖИЙ И ПОЛИТИЦИ СА НАПРАВИЛИ СУТРЕШНИЯ СИ ДЖОГИНГ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ТАКА,ЧЕ ЗА ЕСЕННО ЗИМНИТЕ СЛЕДОБЕДИ ОСТАВАТ ПЛЕТКИТЕ

Добавете коментар