Лора Крумова прецака Евтим Милошев и Любо Нейков

Лора Крумова успя да прецака Любо нейков и Евтим Милошев. Заради водещата тяхното предаване "Нека говорят" пада от екран и няма да бъде в програмата на бТВ през есенния сезон. Неочакваната рокада дошла като гръм от ясно небе на продуцентите на продукцията, които бяха убедени, че със сигурност от есента отново ще бъдат в ефира.

[caption id="attachment_420291" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова[/caption]

Нещо повече, само преди седмица Любо Нейков в свое интервю самоуверено заяви, че "Нека говори" ще се излъчва и през следващия сезон. Дори имало опция Евтим Милошев да се изяви като водещ. Само преди два дена обаче Павел Станчев, шефът на телевизията, го сюрпризирал неприятно, че предаването му не е част от програмната схема за новия сезон.

В кулоарите на медията упорито се говори, че причина за рокадата е връщането на Лора Крумова от майчинство и идеята й за авторско предаване. Водещата от край време е любимка на Станчев и не е чудно, че той веднага я е уредил с часови пояс, в който да прави авторското си предаване, научиха от vsekiden.com. Лора Крумова имала желание да прави неделен следобеден блок, тъй като мястото и в сутрешните "Тази събота" и "Тази неделя" вече е заето от Мариана Векилска и Диана Любенова.