Людмила Путина разкри, че бракът й с руския президент не е бил по любов

Людмила Путина за пръв път си позволи да коментира брака и отношенията си с Владимир Путин. Бившата съпруга на руския държавен глава винаги е стояла в сянката на половинката си и никога не е правила изявления нито за него, нито за семейството им. Дори и след развода им, след който Людмила Путина беше буквално изтрита от историята на Кремъл.

[caption id="attachment_420287" align="alignright" width="300"]Людмила Путина и Владимир Людмила Путина и Владимир[/caption]

Бившата президентша дори не получи полагаемите й се 102 хиляди щатски долара - половината от богатството на Путин, след развода им. Според журналиста от "Нюзуийк" Оуен Матюс, всички медии в Русия са под строгия контрол на Кремъл и поради тази причина никой не се осмелява да разпита за живота на бившата съпруга на президента.

Матюс обаче твърди, че е разговарял с най-близката приятелка на Людмила Путина - германката Ирен Пич, която му е разказала, че бившата мадам Путина й е споделя любопитни подробности за брака си. Като например факта, че той не е бил сключен по любов. Освен това Людмила доста често говорела за мъжа си като за вампир, който изсмукал от нея всичката й енергия, научиха от "24 часа".

Матюз е категоричен, че на руската аудитория се предлагат само определени моменти от живота на вече бившите съпрузи, които не биха навредили на имиджа на Путин.