ВИП Брадър е поканил Йорданка Христова да замести световните звезди

ВИП Брадър ще стартира без чужда звезда. Новият сезон на шоуто този път няма да зарадва зрителите с някоя чужда знаменитост, както направи в предишните издания с Памела Андерсън и Парис Хилтън. Вместо това продуцентите са решили да заложат на родното и са поканили Йорданка Христова да е голямата гост-звезда в новия сезон. Певицата ще прекара най-много седмица в къщата на ВИП Брадър, за което ще вземе тлъст хонорар.

[caption id="attachment_420237" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър ще е без световна звезда ВИП Брадър ще е без световна звезда[/caption]

До момента обаче Данчето не е потвърдила дали ще приеме офертата или не. "Още нямам отговор", лаконична беше любимката на Фидел Кастро. Друга звезда от близкото минало обаче - Благовест Аргиров, категорично отхвърли предложението на продуцентите, въпреки тлъстия хонорар, който му бил предложен. Единият от братя Аргирова не ще и да чува да излага на показ личния си живот, без значение от цената.

По-рано днес стана ясно, че и Нона Йотова е отрязала мераците на ВИП Брадър да влезе в Къщата. Йотова също не е съгласна да се излага срещу пари. Шоуто започва през есента, а негови водещи отново ще бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, предават от ПИК.