Димитър Бербатов жени балдъзата

За тежка сватба се готви футболната ни звезда Димитър Бербатов. Дългоочакваният брак между най-добрия ни футболист и хубавата Елена все още не е планиран на този етап. На решителната стъпка в живота се престраши балдъзата на спортиста – Таня Щилянова, сестра на Елена. Митко ще бъде един от най-важните гости на сватбеното тържество – пише „България днес”. Таня ще мине под венчилото с избраника на живота си Николай Куцаров, със странния прякор Дедо. Двамата живеят на семейни начала много отдавна, но досега не са мислили за брак. Интересното е, че Куцаров също е футболист като Димитър Бербатов, но неговата кариера не се развива никак успешно – отбелязва изданието. В момента тренира млади вратари на игрището край Драгалевци.

[caption id="attachment_420198" align="alignleft" width="300"]Димитър Бербатов На Димитър Бербатов му предстои да избира сватбен подарък[/caption]

Любопитното е, че Таня и Николай са кръстници на голямата щерка на Димитър Бербатов – Деа. Двете семейства поддържат прекрасни отношения – подчертава изданието. Таня Щилянова има своя фризьорски салон в центъра на София. Преди няколко месеца тя собственоръчно офъка Бербо, като му направи прическа тип „конска грива”. Иначе тя също е майка на дъщеричка, която през март навърши 4 годинки. Все още няма информация кога ще бъде точната дата на щастливото събитие, но по всяка вероятност то трябва да се случи през есента. Сега за Димитър Бербатов предстои тежката задача да избере подходящ сватбен подарък за младоженците – коментира изданието.