Краси Радков и съпругата му са на път да сбъднат най-голямата си мечтаКраси Радков

и неговата очарователна съпруга Станислава взеха важно решение. Двамата са на път да сбъднат най-голямата си мечта. Звездното семейство отдавна мечтае за наследник, въпреки твърденията, че Станислава не желае да дари съпруга си с дете. [caption id="attachment_420184" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков е на път да сбъдне мечтата си[/caption]

Блондинката е решила да се подложи на ин витро процедура за забременяване. Краси Радков и половинката му се надяват, че скоро дългоочакваната вест, че ще си имат дете ще стане реалност и няма да са нужни много опити. В момента двойката на романтична почивка във Флоренция. Може би това е последната им почивка като семейство без деца.

Краси Радков и Станислава имат брак от 12 години. Оказа се, че причината двамата да нямат деца не е желанието на красивата Станислава да стане майка, а репродуктивен проблем, който мъчи актьора от шоуто на Слави Трифонов.

Двойката разбрала преди година за проблема на Краси Радков. Тъй като двамата не желаели да се спекулира около това и медиите да направят сензация от нещастието им, Станислава решила, че е по-добре всички да си мислят, че тя не иска да има дете.

Досега на въпроса дали мисли за наследник, съпругата на Краси Радков отговаряше, че кариерата й е по-важна, пише Хот арена.