Семко Семков се е набъркал в любовен триъгълник и затова е бил застрелян

Семко Семков е бил застрелян заради лични мотиви. Ботевградският бизнесмен е убил убит от ревност, след като се е забъркал в любовен триъгълник. Това е последната версия, в която се съмняват разследващите престъплението. Прокурор Нина Паунчева не скри, че има сериозна вероятност убийството да е от личен характер и да не са намесени бизнес интереси.

[caption id="attachment_420167" align="alignright" width="300"]Семко Семков със Стоичков Семко Семков със Стоичков[/caption]

Въпреки това органите на реда проверяват и възможността Семко Семков да е бил застрелян след поръчение на конкурент. В тялото на 39-годишния бизнесмен са били открити цели 5 огнестрелни рани, всички в областта на гърдите и корема. Разследващите са категорични, че престъплението е внимателно обмислено и е предизвикано от силна омраза.

Семко Семков има интереси в дърводобива и строителството, а също и в ловно-стопанския бизнес. Бизнесменът е близък с доста политици, а също и други крупни бизнесмени. Съгражданите му разказват, че е бил търсен от различни политически формации преди всички избори в града. Семко Семков беше застрелян само три седмици преди да навърши 40 години, предават от "24 часа".