Алкохолът не ми помогна да реша проблемите си

Гласувайте за статията

Всеки има проблеми и трудности, но алкохолът поразява само най-слабите

проблеми

Моето име е Красимир и от известно време имам проблеми с алкохола. Живеех в голям град, сега се преместих в едно по-малко градче. В интерес на истината, откакто съм в Сливен, всичко лошо, което имах в живота си, остана зад мен. Явно човек трябва да предприеме някаква промяна, за да започнах да се случват нещата по различен начин. Аз съм на 27 години и ми се ще лудия период да съм го преживял вече. Ама то всичко си зависи от човека. Тук съм при моята нова приятелка и нова работа. Вярно е, че не получавам толкова, колкото в София, но имам повече свободно време и успявам да поработвам допълнително. Работата и любовта бяха моята терапия срещу алкохола.

Няма да е честно от моя страна, ако кажа, че съм се справил сам. Алкохолът, както всички знаем, не прощава. Аз все още имам какво да изчиствам, както и проблеми, които да решавам. Истината е, че за повечето проблеми е виновен именно той, алкохолът. Когато дойдох тук, зад себе си имах само едно срамно минало. Сега виждам и усещам, че ме чака по-добро бъдеще.

За да намаля консумацията на алкохол, аз ползвах билковите капки Алкфитал. Това е един натурален продукт, който предизвиква отвращение към алкохола. Когато взимах капките Алкофитал аз започвах да пия, но спирах, защото ми ставаше лошо. Поради някакви взаимодействия, които се случваха между билките и алкохола, аз не можех да изпия много, и така с времето намалих приема на спиртни напитки. Сега все още се оправям, но приятелката ми е плътно до мен и ми помага.

Красимир Димитров от Сливен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар