Цеца Величкович даде обширно интервю за „Уикенд”

На въпроса: С какво ви спечели Аркан, Цеца Величкович отговаря: „Най-важното за един мъж е да е истински. Да осигури на жената сигурност, обич и подкрепа, когато е необходимо. Въпреки респектиращия си вид, Аркан ми показа другата, по-нежната страна на своя характер и успя да ме впечатли. Спомен, който ще пазя до края на дните си...” „Имам две прекрасни деца, много се гордея с тях, но искам те да останат извън светлините на прожекторите” – споделя в интервюто Цеца Величкович. Попитана за най-трудния момент в живота й, тя отвръща: „Несъмнено това е моментът, в който загубих мъжа на живота си Аркан. Съжалявам, но не обичам да говоря за това... Ще преминем към следващия въпрос”. А той е: Притеснявали ли сте се някога за живота и сигурността си? За Близките?

[caption id="attachment_420119" align="alignleft" width="300"]Цеца Величкович Цеца Величкович ще пее у нас на 7 ноември[/caption]

„Докато не се случи трагедията със съпруга ми, никога не съм се притеснявала нито за себе си, нито за близките си. Винаги съм вярвала в доброто” – твърди Цеца Величкович. На въпрос: Какво ви носи фамилията на мъжа ви Ражнатович, певицата лаконично отговаря: „Гордост!” Попитана какво да очакваме на 7 ноември, когато в зала „Арена Армеец” тя ще изнесе концерт, певицата отговаря: „С екипа се подготвяме усилено въпреки много ангажименти, които имаме. В София ще дойда с 14 от най-добрите музиканти на Сърбия. Ще направим всичко възможно, за да зарадваме публиката с най-грандиозното музикално събитие на годината. Целият екип е от 50 души. Живот и здраве, ще ни видите” – обещава Цеца Величкович.