Силвестър Сталоун подарил скъпото бижу на вдовицата на Илия Павлов

Силвестър Сталоун е подарил уникален пръстен на Дарина Павлова. Холивудската звезда e дал на вдовицата на Илия Павлов един от късметлийските си пръстени, с които се снима в третата част на екшъна "Непобедимите". Самата Дарина Павлова се изфука с придобивката си в профила си в Туитър.

[caption id="attachment_420148" align="alignright" width="220"]Дарина Павлова се фука с пръстена от Силвестър Сталоун Дарина Павлова се фука с пръстена от Силвестър Сталоун[/caption]

Веселата вдовица публикува снимка в социалната мрежа, заедно с коментар, че се е уредила с бижуто от Слай. От думите й обаче не става ясно кога точно Силвестър Сталоун й е подарил бижуто - дали сега, по време на представянията на филма или още през миналата година, когато вдовицата на боса на Мултигруп присъства на среща с целия екип по време на снимките на филми, които по традиция бяха в България.

Самият пръстен е изработен от български художници, специално за поредицата. Силвестър Сталоун задържа повечето от пръстените, с които беше в кадър, а някои от тях раздаде. Един от емблематичните си пръстени с череп подари на Тери Круз, а както става ясно, не е подминал и Дарина Павлова. Която с удоволствие се фука с подаръка от него, видяха от Blife.bg.