Семко Семков е бил следен с камери и в собствения си дом

Семко Семков е бил застрелян заради неуредени бизнес отношения. Това е основната версия, по която работят разследващите убийството на бизнесмена от Ботевград. Органите на реда вече са провели разпити на хората от близкото обкръжение на убития, а също и на бизнеспартньорите му. Всички те са категорични, че не знаят Семко Семков да е бил заплашван или пък да е има някакви проблеми.

[caption id="attachment_420098" align="alignright" width="300"]Две са основните версии за убийството на Семко Семков Две са основните версии за убийството на Семко Семков[/caption]

Другата версия за разстрела на Семков, по която работят разследващите е, саморазправа, поръчана от негови врагове. Всичко около разстрела е било внимателно обмислено и планирано. Семко Семков е бил следен, а в дома му е било пълно с камери, всички от които са работели, за да заснемат ежедневието на убития. предстои да бъде разследвано и финансовото му състояние.

Появи се информация, че е участвал в различни схеми, а според търговския регистър, Семко Семков е управлявал над 15 фирми и държи на концесия гората и ловното стопанство в Лютаково. Местните са категорични, че бизнесменът е бил добър човек, но отказват повече коментари за личността му, предават от "24 часа".