Вижте версиите за убийството на Семко Семков

Вижте версиите за убийството на Семко Семков
3.5 (70%) 2 votes

Семко Семков е бил следен с камери и в собствения си дом

Семко Семков е бил застрелян заради неуредени бизнес отношения. Това е основната версия, по която работят разследващите убийството на бизнесмена от Ботевград. Органите на реда вече са провели разпити на хората от близкото обкръжение на убития, а също и на бизнеспартньорите му. Всички те са категорични, че не знаят Семко Семков да е бил заплашван или пък да е има някакви проблеми.

Две са основните версии за убийството на Семко Семков

Две са основните версии за убийството на Семко Семков

Другата версия за разстрела на Семков, по която работят разследващите е, саморазправа, поръчана от негови врагове. Всичко около разстрела е било внимателно обмислено и планирано. Семко Семков е бил следен, а в дома му е било пълно с камери, всички от които са работели, за да заснемат ежедневието на убития. предстои да бъде разследвано и финансовото му състояние.

Появи се информация, че е участвал в различни схеми, а според търговския регистър, Семко Семков е управлявал над 15 фирми и държи на концесия гората и ловното стопанство в Лютаково. Местните са категорични, че бизнесменът е бил добър човек, но отказват повече коментари за личността му, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар