Виктория Петрова разгорещи колегите си

Виктория Петрова втрещи екипа на бТВ. Синеоката красавица скандализира с поведението си. Колеги на очарователната новинарка разкриха, че тя ходи на работа без долно бельо. Навикът на Виктория Петрова не останал незабелязан сега, през жегите, когато тя се появявала всеки ден на работа с къси поли, разкриващи прелестите й.

Каква ли е причината за навика на Виктория Петрова, можем само да гадаем. Докато Вики рагорещава мъжката част от колегите си, то нейните колежки са възмутени от поведението й, което според тях подхожда повече на чалга дива, отколкото на водеща на новините.

[caption id="attachment_420088" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова скандализира[/caption]

Колежките на Виктория Петрова коментират, че навикът й не е никак хигиеничен, особено сега през топлите летни месеци, пише Хот арена.

През последните няколко месеца Вики се стопи. Оказа се, че причината за това не е диета, а новата й любов. Новинарката има връзка с един от най-големите рекламодатели на бТВ. Новият й любим се занимава с пивоварен бизнес.

Въпреки, че двамата пазят връзката си в тайна и не афишират с нея, аферата им беше разкрита. Всеки уикенд те се отдават на ласки в луксозни комплекси извън столицата.

Носи се слух, че красивата Виктория Петрова е успяла да омая и няколко от най-известните ни политици.