Ето защо Васил Василев - Зуека не се развежда със съпругата си

Противно на твърденията, че Васил Василев - Зуека е пред развод, се оказа, че той е един от най-богатите българи. Нашенецът къта цели 5 милиона лева в чужда банка. Преди 4 години Васил Василев - Зуека гушнал 2 милиона британски лири от най-големия културен център в Европа. Парите били гаранция за участието на комика и неговата съпруга Нина в представлението "Шинел".

Според една от клаузите в договора с "Барбикан" сумата била и застраховка в случай, че актьорите претърпят злополука. По онова време Васил Василев - Зуека и съпругата му участват в театър "Кредо". Случайно или не, актьорът претърпява контузия малко преди представлението. Васил Василев - Зуека чупи крака си и се налага да използва застраховката. Тогава той тегли част от сумата, за да се оперира.

[caption id="attachment_420080" align="alignright" width="300"]Васил Василев - Зуека Васил Василев - Зуека е милионер[/caption]

Въпреки, че Васил Василев - Зуека се появява на сцената със шина на крака, той обира овациите.

Останалата част от парите, Васил Василев - Зуека внася на депозит в британска банка. Само за няколко години влогът на комика набъбнал значително заради високите лихви. Това е и причината водещият на "Господари на ефира" да не се разведе със съпругата си, научи Хот арена.

Ако Васил Василев - Зуека подаде молба за развод, съпругата има право да поиска половината от парите му.