Гена Трайкова взе важно решение, причинявайки си душевна болка

Главната редакторка на bTV новините Гена Трайкова изживява нова драма.

Звездата отново е сама на любовния хоризонт, след като за пореден път се е разделила с кандидат жениха. Само до преди един месец Гена Трайкова твърдеше, че е много щастлива с новата си любов. Бившата новинарка сама пожелала да сложи край на отношенията помежду им заради множеството спекулации около тях из телевизията, които застрашавала кариерата и на двамата. Клюките за двойката така и не спрели, при все че нито един от двамата не си позволявал интимности в нюзрума. Запознати твърдят, че ако човек не е наясно, че помежду им има връзка, в никакъв случай не би разбрал от отношенията на работното им място.

[caption id="attachment_420073" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова взе важно решение, причинявайки си душевна болка Гена Трайкова взе важно решение, причинявайки си душевна болка[/caption]

Тъй като Гена Трайкова е професионалист, третирала изгората си Иван Георгиев (сравнително новото лице на новините) наравно с останалите му колеги. Всички обаче гледали на него като на връзкар, защото мачкал чаршафите на шефката и така и не спрели да одумват двойката. След като и шефовете на Гена Трайкова поставили пред нея въпроса за връзката й, тя взела решение да сложи край на отношенията им, избирайки кариерата пред любовта. Из коридорите на bTV се носи мълвата, че и двамата са съсипани, тъй като наистина много се обичали. Дори всички си мислели, че съвсем скоро двойката ще обяви датата за сватбата или пък някоя друга щастлива вест – че чакат бебе например.

Гена Трайкова обаче била категорична, че е излишно да продължават, тъй като ще изгубят работата, за която и двамата са се борили със зъби и нокти. Колеги на Гена Трайкова и Иван Георгиев коментират, че не само негативното отношение на служителите в медията, са причина двамата да се разделят, а и сериозната разлика във възрастта им. Запознати издават, че бившата топ новинарка е по-голяма от Иван с шест години и тази разлика я притеснявала. Освен това и приоритетите им в личен план били съвсем различни, пише pik.bg.