Черната Златка проговори за жестоката трагедия, която беляза живота й завинаги

Черната Златка проговори за трагедията, която преживя. Преди дни тя загуби първородния си син преди. Тъжната вест беше съобщена лично от плеймейтката във Фейсбук.

Майката на Черната Златка сподели дни след трагедията пред "Шоу", че дъщеря й е видяла мъртвото си дете. Опечалената Златка Димитрова потвърди това и сподели, че е помолила лекарите да й покажат мъртвия й син. Злати е съкрушена след загубата на детето си. Тя разкри пред "Галерия", че тази трагедия беляза живота й завинаги и може би никога няма да преодолее загубата на отрочето си.

[caption id="attachment_420067" align="alignright" width="300"]Черната Златка Черната Златка все още не може да преодолее мъката от загубата на детето си[/caption]

Черната Златка все още преосмисля случилото се и  е убедена, че все още е твърде рано болката да отшуми. Тя заяви, че мъртвото й дете ще остане част от живота й завинаги. В момента Миро е неотлъчно до Черната Златка и двамата се опитват да преодолеят заедно болката от загубата на отрочето си.

Плеймейтката сподели, че в момента е насочила вниманието си само върху връзката си с Миро, но за в бъдеще има намерение да продължи да се занимава с благотворителност, пише Хот. арена.

Трагедията, която Черната Златка преживя, стана повод за спекулации. В медиите тръгна слух, че причината за нещастието в живота на плеймейтката е проклятие, което тегне над нея.