Алекс Сърчаджиева е категорична, че й е дошло до гуша от некадърници

Алекс Сърчаджиева напуска театър Българска армия, където беше на щат. Актрисата лично обяви, че се маха от Театъра на армията по свое собствено желание. Дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев използва профила си във Фейсбук, за да съобщи за решението си. Буквално минути след като разкри, че се маха от театъра, Алекс Сърчаджиева получи цял куп поздравления за смелостта си от приятелите си.

[caption id="attachment_420070" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева[/caption]

Актрисата, която в последните месеци се изявява и като водеща, отказа да разкрие причината за оттеглянето си. Сладураната заяви само, че се чувства като преродена след като си е извоювала свободата. Алекс Сърчаджиева запази в тайна и какво възнамерява да прави от сега нататък. Факт е обаче, че поне първоначално, половинката на Иван Ласкин няма да остане без работа.

Вече стана ясно, че Алекс Сърчаджиева отново ще е водеща на поредния сезон на ВИП Брадър, който се очаква да бъде излъчен през есента. Тя е част от Театъра на армията от 2006 година и бързо се превърна в най-обичаните млади актриси. Колегите й обаче издават, че в последно време Александра е влязла в остър конфликт с ръководството на театъра, научиха от ПИК.

За това намекна и самата тя, като обяви единствено, че й е писнало да зависи от некадърници.