Мистерии в Царичина! Селяни: Виждаме призраци и извънземни!

Мистерии в Царичина! Селяни: Виждаме призраци и извънземни!
5 (100%) 2 votes

Нови мистерии в Царичина, странни явления смущават местните

Странни явления в Царичина наблюдават местните жители. Възрастните хора твърдят, че в района са започнали да стават странни неща след разкопките на обекта. Въпреки че и по-рано се наблюдавали необикновени светлини, летящи обекти и други странни явления, след прекратяването на военната операция се натъкнали на още по-странни явления там.

Местната легенда баба Евда разказва, че започнали да се появяват вечер странни хора. „Берат билки уж, ама и през стени минават. Един от тях на пиле се обърна, влезе в къщата на съседите като черно пиле и след малко излезе като мъж“, разказва шокираната жена. Местните се майтапят, че районът е българският Туин Пийкс. Тук винаги се случва нещо странно. Те твърдят, че от години са наблюдавали странни явления в Царичина, но едва след военната операция открито се заговорило за извънземни, площадка за кацане и кристал, съдържащ огромна информация за невероятен технологичен потенциал. Още повече, че още преди това виждали летящи чинии в района. Явленията не изчезнали и след това.

Селяни в Царичина разказват за странни явления

Селяни в Царичина разказват за странни явления

Шефът на НИМ Божидар Димитров се кълне, че Царичина е най-голямата измама извършвана някога, но военни пратени да пазят обекта се кълнат, че това не е така. „Имаше нещо много странно там, във въздуха се усещаше. Вечер стоиш на пост, а всичко е като в мъгла, не можехме да видим нищо на повече от метър-два. Щом лягахме ни хващаше такъв мъртвешки сън, че на сутринта не помнехме абсолютно нищо“, разказва един от тях.

Призраци, извънземни и проклятия шестват в района

Призраци, извънземни и проклятия шестват в района

Мистериите обаче не спират дотук. По необясним начин започват да измират членове на експедицията. През 1995 година при неизяснени обстоятелства умирапрофесор Делчо Наплатанов. Четири години по-рано умира дъщеря му Марина Наплатанова, която се самоубива също при доста странни условия. Официално се твърди, че е страдала от депресия и е имала и други опити за самоубийство и е скочила от 10 етаж, на блока, на който живеела. Неофициално — убита е с психотронно оръжие.

Други военни свързани с операцията, след влизане в дупката Царичина пък се оказват по един или друг начин покосени от мистериозно проклятие. Почти всички от тях умират — катастрофират, разболяват се тежко, или полудяват. А малцината останали живи категорично отказват да говорят за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Мистерии в Царичина! Селяни: Виждаме призраци и извънземни!”

 1. racho

  авг. 20. 2014

  TAPI SELSKI PARCHETA

 2. Мария Матеевич

  авг. 21. 2014

  незнам за Царичина но имам лични впечатления от Ели Логинова първо не е качествен хомеопат второ има нужда от психиатър

 3. Zlatko Gergov

  ян. 03. 2015

  аз ще кажа като в друг сайт ,че мисля ,че каквото е имало вътре е било извадено и засекретено,защо ще се хвърлят пари на вятъра,специалисти обясняват къде ,какво има,защо ще ги слушат ако те не са доказани такива.Да речем ,че са измамници самоубилите може са се самоубили заради това нещо тъй като то било пълна измислица и били хвърлени купища пари, без които ще се получи дупка в финансов план те знаели ,че са направили огромна грешка и ,че тези пари ако са хрърлени на вятъра само заради някакви измишьотини и предположения ,държавата ще си го изкара на тях,хората се самоубиват заради един кредит от 5 или 10 хиляди лева тук говорим за милиони,а те ако са били главните занимаващи се с това нещо и са се подлъгали да поемат каквато и да е отговорност да се правят такива разкопки би трябвало доста голяма тежест да пада върху тях и другата версия ,която Наплатанов дава за това как влияели на психиката им други медиуми и прочие..Дъщеря му се е водела медиум и се е занимавала с обекта,но така и не видях кои медиуми са им казали да копаят там тя самата или?По чии акъл са се водели?Явно и това е строго секретно,крият им имената май ,защото са погубили толкова много пари на вятъра или са открили каквото е имало вътре,явно или е измама или е така както казва Наплатанов,всички знаем за силата на човешкия ум и какви хора има!Както и да е мъртвите са на лице,загубените пари също и нищо особено не е казано по тези разкопки,дали наистина е покрито или са казали истината.. ''Важен детайл в цялата мистерия Царичина е разходът на 16 млн. лв. за нея. Те са от военния бюджет и когато започва епопеята , все още са сериозна сума пари. Чак през април 1992 г. левът се обезценява до 23 хил. за 1 долар. Това обяснява защо са изчезнали дневниците за работата в Царичина, както и отчетните рапорти на военните й ръководители до Генщаба'' това е извадка от тази статия http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=4734&tid=75621 това може да обясни някои неща

 4. К.К

  май 04. 2016

  може и да има някаква истина за това в Царичине за този скелет за тези тетрадки обаче ако се замислим да копаят 2 години и накрая да засекретят всичко толкова бързо според мен трябва да има друга причина за това.Би трябвало нещо да е станало там може би свързано с политици от други страни които контролират наща държава.Защото това което е щяло да се открие там в тази дупка може би е щяло да промени донякаде мисленето на човека да промени историята за човека и може би всичко което сме смятали за човека е щяло да излезе пълна лъжа.А това дали наистина е имало скелет на човек там на двуполов може и да не е така може да има и до днес нещо по различно нещо което би променило всичко в света.А писанията които са били в тази тетрадка са били отнети защото дори и да не разбират какво пише това са такава информация която може да промени механиката или да направи неща които са необходими не в ползата на човек а в обратното.

Добавете коментар