Пиянството на брат ми съсипа живота на родителите ми

0

Пиянството на близък човек е голямо изпитание

Казвам се Румяна и съм на 28 години от град София. По професия съм помощник-фармацевт. Не съм омъжена. Имам по-голям брат, който живее все още с родителите ми. Аз живея самостоятелно. Майка ми и баща ми са много кротки хора. Все още не могат да се отърсят от онова, което брат ми им причини. Мина известно време оттогава, но по-важното е, че има вероятност пак да се повтори. Аз не съм някакъв отявлен оптимист и ми се иска да стане така, както трябва, да си научим урока, а ако се случи пак – да сме подготвени и готови за действие.

пиянство
Пиянството на брат ми съсипа живота на родителите ми

Брат ми имаше лошо пиянство. Много време не пие, и си мислиш, че вече край, нали, няма зависимост, няма нищо. После изведнъж започва и става истинско мазало. Колко съм се опитвала и да му говоря, и да го заплашвам – и нищо. Добре че се намери едно момче, което да му завърти главата.

Отказването на алкохола беше дълъг и процес. Опитвах да го накарам да ходи на терапия, но той не иска. Взима от време на билковите капки Алкофитал, които са направени от някакви билки. Тези билки по един или друг начин ограничават употребата на алкохол. Брат ми не е пил почти никакъв алкохол от 7 месеца – дълъг период за него. Обнадеждена съм, имам и поглед над нещата и виждам, че сега то е съвсем друг човек. Много се надявам това да се задържи за по-дълго време. Пиянството не може да мине за два дни, но пък може да си отива бавно, но славно.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.