Георги Близнашки продължава поголовната чистка

Георги Близнашки продължава поголовната чистка
5 (100%) 1 vote

Георги Близнашки помете още трима областни управители

Служебният министър-председател Георги Близнашки продължава поголовната чистка, която стартира преди дни.

Този път метлата на премиера Георги Близнашки закачи областните управители на Варна, Стара Загора и Перник.
Министър-председателят освободи от длъжност Иван Великов, Живка Аладжова и Михаил Михайлов.
От правителствената информационна служба съобщават, че овакантените места ще бъдат заети от Стоян Пасев, Димитринка Петрунова и Бойка Петрова.

Георги Близнашки помете още трима областни управители

Георги Близнашки помете още трима областни управители

Новият областен управител на Стара Загора – Димитринка Петрунова е завършила Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
Петрунова има и две международни специализации по търговска медиация и мениджмънт, както и по право на Европейския съюз.
От две десетилетия е адвокат към Адвокатската колегия в Стара Загора.
Новоизбраният областен управител на Варна – Стоян Пасев е магистър по право от Техническия университет в морската столица.
Освен това той е и инженер по технология на машиностроенето и металорежещите машини.
Пасев има и магистратура по икономика и управление на търговията от Икономическия университет във Варна.
И той като колежката си от Стара Загора е адвокат, но към Варненската адвокатска колегия. От две години е и член на дисциплинарния съвет на Адвокатската колегия.

Председателят на Търговско-промишлената палата в Перник – Бойка Петрова пък застава начело на областната администрация в Перник.
Тя е завършила магистратура по икономика в УНСС и е специализирала мениджмънт в Техническия университет в столицата.
Петрова оглавява Търговско-промишлената палата в Перник през 2001 година като преди това в продължение на десетилетие е неин главен секретар, пише pik.bg.
Припомняме, че преди броени дни служебният премиер Георги Близнашки помете петима областни управители.
Тогава метлата на Георги Близнашки успя да закачи областните управители на Пловдив, Благоевград, Русе, Монтана и Плевен.
Служебният премиер съобщи лично имената на новите губернатори на петте области.
Той подчерта, че всички новоназначени областни управители са със сериозен опит в областта на административното управление и мениджмънта и допълни, че някои от тях вече са били и зам.-областни управители.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Георги Близнашки продължава поголовната чистка”

  1. Тодорка

    сеп. 02. 2014

    Новият областен управител на Пловдив – Розалин Петков само за седем дни освободи 12 души! Всички те са млади хора, с образование. Интересно е, че дори не се е запознал с работата им- някои от тях са назначени на временни договори, други са майки. С маньовър-съкращаване на щата, тези хора няма да получат дори обезщетение, а имат семейства и малки деца! Кой контролира действията му? Каква е тази чистка- та той ще е на власт само два месеца.Сега не само щатовете са съкратени, а хора от общината получават пари от граждански договори в областта- и двамата шефове са на ГЕРБ!!!! Уволнен е и специалиста по сигурността, който отговаря и за изборите- в сградата на областна управа Пловдив в нощта на изборите ще се събират бюлетините от 18-те общини в област Пловдив! И ако това не е опит за подмяна или контрол на вота… СРАМ!

Добавете коментар