Стилиян Петров лично обяви, че е в ремисия и съвсем скоро ще е в перфектна форма

Стилиян Петров зарадва хилядите си почитатели като обяви, че му остават още само 4 месеца на хапчета. Бившият капитан на националите по футбол разкри пред британската телевизия Скай, че след още само 4 месеца ще бъде напълно здрав и възстановен от левкемията, с която се бореше в последните две години и която го извади преждевременно от футбола.

[caption id="attachment_419945" align="alignright" width="300"]Стилиян Петров се оправя Стилиян Петров се оправя[/caption]

Обичаният футболист разкрива, че е получил страхотна подкрепа не само от близките си, но от десетки хиляди непознати хора по целия свят, негови фенове. Които през цялото време, през което любимецът им се бореше с левкемията, не спираха да засвидетелстват обичта си към него. Стилиян Петров споделя, че е получил писмо дори от далечна Африка, написано от трима местни ученици.

В знак на подкрепа децата му предлагали сладкиш, толкова вкусен, че докато човек го яде, забравя, че е болен, разказва Стенли. И добавя, че се намира в ремисия още от третия месец на лечението си, научиха от vsekiden.com. Футболистът е една от българските звезди, които се включиха в благотворителното предизвикателство ледена кофа с цел набиране на средства.