Извънредно! Убиха Семко Семков в Ботевград

Извънредно! Убиха Семко Семков в Ботевград
4 (80%) 2 votes

Семко Семков е бил причакан от убиеца в двора на дома си

Семко Семков е бил убит тази нощ в Ботевград.

Известният ботевградски бизнесмен Семко Семков е бил причакан в двора на къщата си.
Разследващите предполагат, че убийството му е извършено около 24 ч. Домът на Семко Семков се намира в непосредствена близост до военното поделение в Ботевград, съобщава botevgrad.com.

Ботевградският бизнесмен Семко Семков е на 41 години. Той се занимава с дърводобив и строителен бизнес и е председател на земеделска кооперация „Единство“.
Сигналът за убийството е бил подаден на спешния телефон 112 около 7 ч. тази сутрин.

Ботевградският бизнесмен Семко Семков

Ботевградският бизнесмен Семко Семков

В него се съобщава за прострелян мъж, чието тяло е открито на басейна в Ботевград.
На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. Пристигналият лекарски екип е констатирал смъртта на Семко Семков. Според предварителната информация, 41-годишният бизнесмен е издъхнал в резултат на сериозна кръвозагуба, пише balkanec.bg.

Запознати разкриват, че през последните няколко години Семко Семков живеел заедно със семейството си в двора на бившите казарми, където построил новото си жилище.
Местните разкриват, че бизнесът му е доста широко обхватен, но е съсредоточен основно върху дърводобива, строителството и планинското земеделие.
Районът, в който е било извършено убийството на Семко Семков е отцепен от специализираните органи.
Процесуално-следствените действия продължават и към този час, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че жената, която пострада вчера при падането на асансьора, все още е в тежко състояние и се поддържа със силни болкоуспокояващи. Животът й все още е в опасност.
Асансьорът, който уби на място 46-годишната Цветелина Радунчева е бил обслужван от фирмата „Витоша лифт“, която поддържа и съоръженията в Президентството.
Колегите на загиналата Цвети все още са в шок от случилото се. Те споделят, че тя е била прекрасен човек, с който се е работило и общувало прекрасно.
Радунчева е била служител на Министерството на транспорта дълги години. Последно тя е била началник на отдел в дирекция „Координация на програми и проекти“, която е управляващият орган на ОП „Транспорт”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар