Британи Мърфи убита от родителката си?

Британи Мърфи убита от родителката си?
4.5 (90%) 2 votes

Британи Мърфи умря мистериозно през 2009, все още не се знае причината

Британи Мърфи е била убита от майка си? Шокиращото разкритие дойде не от кого да е, от бащата на холивудската актриса, чиято смърт продължава да тъне в мистерия. Именно той е настоял полицаите да задържат и разпитат бившата му съпруга Шанън, за да бъдат изяснени обстоятелствата около неочакваната й кончина, която потресе света.

Британи Мърфи

Британи Мърфи

Таткото на Британи Мърфи настоява да бъде хвърлена повече светлина върху факта защо майката на актрисата внезапно се е появила в завещанието й като нейна основна наследница, при това след като мъжът на покойната – Саймън, е бил премахнат от него. Това се е случило още докато Британи е била жива, малко след като съобщила лично на майка си, че тя и мъжът й ще се преместят да живеят в Ню Йорк и планират да имат бебе, научиха от hotarena.net.

Преместването на Британи Мърфи е щяло да принуди майка й да се издържа сама, за пръв път от десетилетия насам и тя не е можела да допусне това, категоричен е бащата на покойната звезда. Мистерията около смъртта на звездата се задълбочава от факта, че само няколко седмици след кончината й, съпругът й също умира при неизяснени обстоятелства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар