Лъсна истината за тайните операции на САЩ (Смразяващи факти)

Гласувайте за статията

Тайни операции на САЩ отнеха живота на десетки в Пакистан

Юли 2014 се превърна в най-кървавия месец за Пакистан. Страната е разкъсвана от кръвопролития, сблъсъци и битки. Официално САЩ не са се месили в конфликта, нито са изпращали миротворчески мисии. Истината обаче е, че зад кървавите битки стоят организирани тайни мисии.

Бюрото за разследваща журналистика изнесе смразяващи данни военните сблъсъци в месец юли. Най-малко 32 души са загинали след посещения на американски безпилотни самолетни в страната. Статистиката е плашеща — това е най-черния месец за страната, пише thebureauinvestigates.com.

Тайни мисии на САЩ доведоха до множество жертви в Пакистан

Тайни мисии на САЩ доведоха до множество жертви в Пакистан

Висши държавни служители, чиито имена остават в пълна тайна, разкриват, че по време на тайна операция на САЩ, само на 16 юли са загинали 15 души. ЦРУ са изпратили самолет на тайна мисия, по време на която са загинали десетки цивилни. Първоначалната цел е била променена и са били ударени две джамии в района. Твърди се, че всъщност загиналите са 20 души, а имало ли е между тях членове на терористична организация или са били цивилни, остава пълна тайна.

На 19 юли е направен нов удар в село Мада Кхел и загиват повече 11 души. Сред тях има деца и цивилни, след като военен самолет изстрелва ракети върху сгради и къщи. А официалната причина за изпращане на военни самолети тайно в Пакистан е отстраняването на дейци от Ал Кайда. Само трима от загиналите са членове на формацията. Оттам — нататък жертвите са цивилни.  А точната им бройка остава в тайна. Имената – забравени завинаги!

Междувременно на бял свят излязоха още по-смразяващи цифри. При сблъсъците между бунтовниците и властите в Пакистан официално са убити повече от 500 бунтовници само за месец. Местните обаче съобщават за чистки на цели градове и повече от 75 000 емигранти и близо милион бежанци настанени из лагерите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лъсна истината за тайните операции на САЩ (Смразяващи факти)”

  1. Това не е държава,а най-голямата терористична организация в Света.Трябва да бъде изолирана от НОРМАЛНИЯ СВЯТ.Пълна изолация-това са терористи.Помияри.

  2. Сиф

    авг. 20. 2014

    a заради Путлер колко хиляди вече измряха в Украйна ?

Добавете коментар