Падение! Вижте кой влиза във „ВИП Брадър“

Падение! Вижте кой влиза във „ВИП Брадър“
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев е един от сигурните участници в новия сезон на „ВИП Брадър”

Почти са ясни новите звезди на новия сезон на риалити формата „ВИП Брадър”.

Оказва се, че паркетният лъв Евгени Минчев също ще е част от участниците във „ВИП Брадър”. Освен това той е един от сигурните участници в шоуто.
Екипът на продуцента на „ВИП Брадър” – Нико Тупарев водил преговори с бившия ватман и настоящ паркетен лъв в продължение на месеци, докато го убедят да вземе участие в шоуто.
В крайна сметка Лордът склонил да влезе в образцовия дом на „ВИП Брадър”.

Евгени Минчев е един от сигурните участници в новия сезон на „ВИП Брадър”

Евгени Минчев е един от сигурните участници в новия сезон на „ВИП Брадър”

Оказва се обаче, че Евгени Минчев се прежалил да остане в къщата на „ВИП Брадър” само една седмица. За сметка на краткия престой обаче ще гушне доста тлъст хонорар, който е рекордно висок за историята на шоуто в България. Паркетният лъв ще прибере „скромната сума” от 50 хиляди лева.
Освен зашеметяващата сума за седмица престой в образцовия дом на „ВИП Брадър”, Евгени Минчев е предоставил пред организаторите на шоуто дълъг списък с изисквания, с които трябва да се съобразяват не само операторите и екипа, а и останалите ВИП-ове, които са приели да участват.
Зли езици припомнят, че Евгени Минчев трябваше да влезе в риалитито още през миналия му сезон.
Тогава Лорда предизвика скандал, след като взе петте хиляди лева, които продуцентите на „ВИП Брадър” му бяха дали предварително и в последния момент се отметна от обещанието си.
Той дори не счел да уведоми организаторите за причината, поради която е променил решението си.

За да си измият ръцете пред зрителите и да се отсрамят, от екипа измислиха на мястото на Евгени Минчев да влезе един пуяк, който да обяви, че братовчед му е избягал.
Злостното отмъщение заради вързаната тенекия от страна на Евгени Минчев гласеше: „Истината е, че и двамата сме просто пуяци, но той е доста по-надут от мен“.
На свой ред Евгени Минчев сипеше по адрес на „ВИП Брадър” и в частност към организаторите на шоуто огън и жупел във всяко едно от интервютата, припомня vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар