Aлисия налива пари в бизнеса на Николета Лозанова, без нищо да подозира

Алисия спонсорира бизнеса на най-голямата си врагиня Николета Лозанова. Изпълнителката дори не подозира, че е един от спонсорите на бизнеса на госпожа Божинова.

Хот арена научи, че Николета Лозанова притежава фризьорски салон в центъра на столицата, които се посещава от десетки известни дами. Публична тайна е, че Николета Лозанова разчита за перфектната си прическа на известния коафьор Венелин Кондаков. Не веднъж плеймейтката му е правила реклама. Ни Ло не крие, че разчита на него за перфектния вид на гривата си.

Преди време Венелин работеше за друга известна верига фризьорски салони в столицата, но Николета Лозанова успяла да го привлече към себе си. Тъй като младият фризьор си има постоянни клиентки от хайлайфа, които постоянно му правят реклама, за него не е било никак трудно да напусне предишните си работодатели и да започне съвместен бизнес с Николета Лозанова.

[caption id="attachment_419902" align="alignright" width="300"] Николета Лозанова Алсиия е редовна клиентка в салона на Николета Лозанова[/caption]

Според мълвата съпругата на Валери Божинов е финансирала неговото бизнес начинание. Фризьорският салон на Николета Лозанова е част от център за разкрасяване. Плеймейтката крие, че тя е собственик на салона, тъй като той се посещава от много известни дами, повечето от които не й симпатизират. Сред тях и фолк певицата Алисия, с която Николета Лозанова води открита война от години.