Цветан Василев е най-мразеният човек у нас

Цветан Василев е най-мразеният човек у нас
1 (20%) 1 vote

Злополучният банкер Цветан Василев е най-мразеният човек в държавата

Банкерът Цветан Василев, който завлече с стотици хиляди левове десетки български граждани и бизнесмени, се оказа най-мразената личност в страната ни. Това стана ясно от данни на Централната агенция за проучване и маркетинг, които досега бяха неизвестни на обществото.

Агенция ПИК публикува данни от проучване, извършено от агенцията, което показва по безспорен начин, че Цветан Василев е личността с най-нисък рейтинг в класацията.

Цветан Василев

Цветан Василев е най-мразената личност у нас

Единствено с висок рейтинг на доверие са личностите в челната четворка на проучването. Лидер в класацията е Кристалина Георгиева, която води с цели 37,3%  доверие. На второ място се нарежда държавният глава Росен Плевнелиев с 35%. След него е кметът на столицата Йорданка Фандъкова с 31%. На четвърта позиция е лидерът на ГЕРБ с показател 30,7% доверие.

Проучването доказва, че рейтингът на  лица с постоянно медийно присъствие се срива с бързи темпове. Пример за това е рейтингът на Радан Кънев. Доверието на гражданите към него е едва 5,5%, а недоверието над 70%.

На дъното на класацията е банкерът Цветан Василев. Доверието в него е по-малко от процент, а недоверието на гражданите към него е 81,8%.

Безспорно главната причина за ниския рейтинг на собственика на КТБ е скандалът с банката, свързан с източването на средства от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цветан Василев е най-мразеният човек у нас”

  1. милен

    авг. 20. 2014

    С тази тъпа и лъжлива статия ми е ясно кого обслужвате.Аз също се движа сред много хора,такава ми е работата и повЕрвайте ми ,по мразен „човек ( то не е и точно човек) от „мамин прасчо“ аз не съм виждал.Дори червената кукумявка -Мая Манолова не я мразят чаак толкова.Вачия патрон се опитва и до ден днешен да открадне банката на човека,а вие драскачи поръчкови си лаете че бил мразен…след вас,господа,след вас…

Добавете коментар