Лудогорец може да победи Стяуа – смята Стойчо Стоев

Попресилено е някой да смята, че Лудогорец вече е някакъв гранд, въпреки трите си поредни титли и успеха в Лига Европа през миналия сезон – пише „България днес”. Признанието е на бившия вече треньор на „орлите” Стойчо Стоев по повод репликите на собственика на клуба Кирил Домусчиев по адрес на медии и фенове през последните дни. Кирил Домусчиев нападна феновете на „Левски”, ЦСКА и другите големи отбори у нас, че не подкрепяли неговия тим в евромачовете, а пък журналистите не му отделяли нужното внимание. Това доведе до словесни престрелки и обсъждане на въпроса Лудогорец гранд ли са, или не са. И това напрежение се създаде точно преди най-важния мач на разградчани за влизане в групите на Шампионската лига срещу Стяуа – Букурещ.

[caption id="attachment_419878" align="alignleft" width="300"]Лудогорец Стойчо Стоев Стойчо Стоев вярва в успеха на Лудогорец[/caption]

Реваншът ще бъде на „Васил Левски” в София на 25 август. „Аз думите на Кирил Домусчиев не искам да ги коментирам, човекът е вложил много пари в проекта Лудогорец и е нормално да иска повече подкрепа, особено когато този отбор остана единственият български евроучастник” – коментира Стойчо Стоев. Той смята, че и този сезон „орлите” имат всички шансове да продължат във възходяща линия. „За Лудогорец влизането в Шампионската лига ще е крачката напред, към която се стремяхме, и продължава този стремеж” – заяви Стоев. „Вярвам в успеха на отбора и им го желая от все сърце” – заключи бившият наставник на тима.