Юксел Кадриев стана обект на подигравки от страна на колегите си в бТВ

Юксел Кадриев стана за смях заради суетата си. Публична тайна е, че той е най-суетният тв водещ. Негови колеги  коментират, че той буквално изпадал в истерия всеки път, когато забележи нова бръчка на лицето си. Тв водещият постоянно гледал снимките си като по-млад.

Суетата му дразни най-много колежката му Виктория Петрова, която буквално не може да се добере до гримьорите и фризьорите на бТВ. Синеоката красавица се гримирала буквално за минути преди да излезе в ефир, тъй като цялото време за грим и прическа отивало за Юксел Кадриев.

[caption id="attachment_419858" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев стана за смях[/caption]

40-годишният тв водещ тормозел постоянно гримьорите с капризите си. Той прекарвал повече  време в гримьорната, отколкото пред компютъра. Колегите на Юксел Кадриев дори се шегуват, че той може и да не знае коя е водещата новина за деня, но за сметка на това знаел кои са най-новите процедури за разкарсяване и подмладяване.

По-голяма част от свободното време на Юксел Кадриев също минавала във фризьорския и козметичния салон. Освен, че тв водещият боядисва косата си, той пръска луди пари за процедури за подмладяване. Няколко пъти седмично Юкел Кадриев ходи на процедура със слуз от охлюви и лазер, която опъва бръчките и хидратира кожата, пише ПИК.