Михаил Миков скандализира обществото (СНИМКИ)

Михаил Миков скандализира обществото (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Михаил Миков се нанесе в ново луксозно жилище в столицата

Новият председател на БСП Михаил Миков успя да скандализира обществото за пореден път.

Този път Михаил Миков подразни широката общественост с нанасянето си в ново луксозно жилище, което се намира в квартал „Белите брези” в София.
Просторното жилище е разположено в изключително кокетно новопостроено здание на ул. „Чепино”.
За капак на всичко, улицата е била асфалтирана съвсем скоро, след като председателят на БСП Михаил Миков се нанесъл в апартамента.
Разбира се този факт поражда неизбежно въпросът: „Дали улицата е била асфалтирана по табиета на бившите величия от Политбюро на БКП?” или пък може да става дума за чиста случайност. Отговорете си сами на този въпрос.

Михаил Миков се нанесе в ново луксозно жилище в столицата

Михаил Миков се нанесе в ново луксозно жилище в столицата

mihail_mikov 1Местонахождението на новото жилище на Михаил Миков е на доста удобно място. Намира се в непосредствена близост до бул. „България”, а наоколо е пълно със скъпарски заведения, в които Михаил Миков може да похапва и попийва доволно.
Очевидци разкриват пред Информационна агенция „ПИК”, че председателят на БСП бива екскортиран от две служебни лимузини, при все че вече не е председател на Народното събрание.
В такъв случай защо ли служители на НСО продължават да го пазят и да го возят?!
Сигурно, защото Михаил Миков е политическа фигура, допринесла за благото на обществото и държавата с важни решения…

Бронираният „Мерцедес” спира до жълто-червените колчета пред кокетната сграда, след което служители на НСО съпровождат Михаил Миков до входа.
Жилището, в което се е нанесъл Михаил Миков надхвърля площта от 100 кв. м. Стойността, на която брокери оценяват имота, надхвърля 200 хиляди евро. На този етап все още не се знае дали луксозният имот се води на името на Михаил Миков или на подставени лица.
Едно обаче е ясно – съседи на председателя на БСП разкриват, че всяка вечер се разхожда „като кобилата на генерал Стойчев” по тротоара на улица „Чепино” и води оживен разговор по мобилния си телефон.
Последната публична декларация на Народното събрание сочи, че Миков е декларирал спестявания в размер на близо 15 000 лв. а в други две депозитни сметки е вложил по 8 хиляди лева на децата си. Освен това държи в наличност 12 хиляди лева и е акционер в няколко дружества, пише pik.bg.
Достатъчно ли са обаче тези средства за покупката на такъв луксозен имот?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар