Станка Златева влиза в битката за изборите

Боркинята Станка Златева сменя амплоато. Шампионката взе неочаквано решение, насочвайки се към политиката. Тя ще участва в надпреварата на предтоящите избори. Партията, към която Станка Златева се е насочила, е ГЕРБ.

Шампионката е част от изборната листа на ГЕРБ като представител на гражданската квота на политическата сила в град Сливен. Вероятно тя ще бъде част от народните представители в следващия парламент. Шампионката е на избирателно място и по-всяка вероятност ще стане народен представител, научи "Всеки ден".

[caption id="attachment_419831" align="alignright" width="300"]Станка Златева Станка Златева влиза в политиката[/caption]

Същото предложение е получил и Владимир Пенев. Предложението към него е било отправено лично от Цветан Цветанов. Актьорът, който нашумя с ролята си в "Под прикритие", все още обмисля предложението и не е дал окончателен отговор на бившия вътрешен министър.

Гражданската квота на ГЕРБ в Сливен е предложила освен на Станка Златева и на още една личност, свързана със спорта - Петър Зехтински (бивш шеф на ФК "Ботев") да участва в изборната битка.

Преди няколко седмици Станка Златева реши да се премести в Бургас, където живее нейният приятел. Шампионката дори напусна "Левски" и избра да се състезава за друг клуб заради любимия си.

Преди време боркинята проплака, че не й върви в любовта и съдбата й поднесе най-желания подарък. Станка Златева най-после откри любовта.