Сашо Диков се влошава, болестта му прогресира с бързи темпове

Сашо Диков се влошава все повече. Състоянието на журналиста вече трудно може да бъде контролирано от лекарите след като болестта му прогресира с доста бързи темпове. Водещият от години се бори с витилиго, вследствие на което кожата по тялото му става на големи бели петна. След като се върнал от морето състоянието му съвсем се влошило и дори козметиката не успяла да прикрие пораженията от болестта по видимите части на тялото му.

[caption id="attachment_419809" align="alignright" width="300"]Сашо Диков страда от витилиго Сашо Диков страда от витилиго[/caption]

Състоянието му не остана скрито за колегите му от Нова телевизия, а също и за зрителите пред малкия екран. Петната по ръцете на Сашо Диков приличали на географска карта, разказват хора от медията. Единствено лицето на водещия не е засегнато от витилигото, видяха от vsekiden.com. Самото заболяване се предизвиква от срив в имунната система на човек и на практика е нелечимо.

Слънцето го обостря допълнително, а както знаете, Сашо Диков прекара лятото под парещите му лъчи в компанията на млада дама на не повече от 30 години. Двамата изкараха заедно лятната си почивка като обиколиха цялото Южно Черноморие.