Антония Петрова наруга своя фенка

Поредната изцепка на Антония Петрова, по-известна като Мис Крокодил надмина всякакви граници.

Антония Петрова отговори доста остро на ироничната забележка на една от почитателките й в социалната мрежа Фейсбук. Въпросната фенка била подразнена от факта, че Антония Петрова публикува за трети път снимки от почивката си и я „посъветвала” да ги постне още веднъж.

Всеизвестен е фактът, че Антония Петрова изключително рядко си прави труда да отговаря на многобройните коментари. Този път очевидно критиката не е убегнала от погледа на Тоца. Миската яростно скочила в защита на личната й страница в социалната мрежа и в частност на свободата й да избира какво да прави и какво да не прави.

[caption id="attachment_419778" align="alignright" width="300"]Антония Петрова наруга своя фенка Антония Петрова наруга своя фенка[/caption]

Антония Петрова отговорила в типичния си стил, заявявайки, че ще споделя дадено нещо колкото пъти пожелае. Добрият тон на Тоца обаче свършва дотук, тъй като след тези думи тя заявила, че това е личната й страница, а, на който не му изнася – „марш от нея”. Фенката обаче също не останала длъжна на острия тон на Антония Петрова и посочила, че може да командва само мъжа до нея.

Антония Петрова, която освен с титлата Мис България, успя да се окичи и с титлата Мисис Русия, се е отдала на активна лятна почивка. Тоца обиколи цял куп екзотични места в различни страни заедно със съпруга си – руският милионер Александър Бередин. Разбира се от всяко едно място, на което е плажувала със съпруга си, Антония Петрова публикува цял куп снимки, пише blife.bg. Това не е първият път, в който Антония Петрова дразни свои фенове с поведението си. Напротив, това сякаш се е превърнало в нейна запазена марка. Припомняме, че в началото на май миската си изпусна нервите заради коментари по неин адрес в социалните мрежи. Перничанката не пропуска нито една възможност да се похвали с добрата си фигура и непрестанно публикуваше фотоси от фитнес залата или парка, където тренира. Раздразнението на Антония Петрова бе породено от това, че усилията й не биват оценени както подобава, а мнозина изразяват съмнение, че прибягва до помощта на фотошопа.