Алекс Сърчаджиева е на път да вземе важно решение, касаещо личния й живот

Публична тайна е, че Алекс Сърчаджиева страда заради постоянните пиянски изцепки на съпруга си Иван Ласкин. Въпреки, че многократно му е поставяла ултиматуми, той явно няма намерение да се промени в името на семейството си и продължава с пиянските си изцепки.

Алекс Сърчаджиева е на път да го изгони от дома си. Въпреки нежеланието й дъщеря й да живее далече от баща си, чаровната Алекс Сърчаджиева обмисля сериозно варианта да се разведе с актьора. Тя е потресена от поведението му и от нежеланието му да се промени.

[caption id="attachment_419744" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева е на път да изгони Иван Ласкин от дома си[/caption]

При последния им скандал Иван Ласкин дори си позволи да се държи неприлично пред 3-годишната си дъщеричка. Не само, че актьорът не престава с пиянските си изцепки, но и не внася нито стотинка в дома си. Алекс Сърчаджиева е тази, която издържа семейството. И докато съпругът й купонясва до зори, тя се труди от здрач до зори, за да издържа семейството си.

Благодарение на нея Иван Ласкин е на щат във Военния театър. Неведнъж шефът на театъра се е заканвал да го изгони от работа заради пиянските му изцепки. Единственото, което го спира да уволни Иван Ласкин, е това, че той е съпруг на Алекс Сърчаджиева, която също работи в театъра, пише Хот арена.