Яне Янев разкри истината за политическата обвързаност на Радан Кънев

Яне Янев разкри истината за политическата обвързаност на Радан Кънев
5 (100%) 1 vote

Яне Янев твърди, че Радан Кънев е замесен в престъпни схеми

Лидерът на РЗС Яне Янев извади на показ политическата обвързаност на Радан Кънев.

От думите на Яне Янев става ясно, че Радан Кънев е „обвит от депесарска мрежа”, която дори към днешна дата не му позволява да действа и мисли свободно.
Оказва се, че Радан Кънев полага неимоверни усилия, за да прикрие някои истини, които би било редно да излязат наяве, особено в началото на предизборната кампания, така както става в останалите демократични държави като Германия, Франция и САЩ.
Яне Янев подчерта, че в тези страни винаги се вижда кой зад кого стои.

Яне Янев твърди, че Радан Кънев е замесен в престъпни схеми

Яне Янев твърди, че Радан Кънев е замесен в престъпни схеми

Политикът посочва, че на този етап няма да си послужи с неизвестна фактология, а ще остави на информационна агенция „ПИК” да установи дали е прав в твърденията си.

Яне Янев посочи, че Радан Кънев е обвързан политически и финансово приятелски с Андрей Георгиев, който понастоящем е зам.-областен управител на София-област от ДПС.
Той разкри, че през миналата година Радан Кънев лично се е застъпил пред Екатерина Михайлова в качеството й на водач на листата на 25 МИР на ДСБ, да постави веднага след нея в листата Андрей Георгиев.
Освен това Яне Янев твърди, че Радан Кънев е казал на Командира (Иван Костов), че ще отстъпи второто си място в 25-ти МИР на приятеля си Андрей Георгиев и се прежалил той да бъде изместен на трето място в листата.

Справка в Търговския регистър сочи, че Андрей Георгиев е доказано обвързан със скандално известния Петър Ангелов (Ворошилов).
Припомняме, че имунитетът на Петър Ангелов бе отнет по искане на обвинител номер едно на България – Сотир Цацаров.
Яне Янев твърди, че Радан Кънев се е застъпил и пред държавния глава Росен Плевнелиев и служебното правителство, Андрей Георгиев да не бъде отстраняван.
В заключение председателят на РЗС посочи, че Радан Кънев, който се прави на много принципен пред широката общественост, е част от престъпни схеми и лобира за босове от обръчите на Ахмед Доган, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар