Николай Бареков взриви със сензационно разкритие

Николай Бареков взриви с изказването, което направи пред журналисти. Той сподели, че "България без цензура" не е в преговори с нито една политическа сила. Николай Бареков каза, че до броени дни ще стане факт присъединяването на партия ЛИДЕР към коалицията му. Той не заяви, че икономиката ни има нужда от капитал и за да се случи това е необходимо българският бизнес да просперира.

Николай Бареков поясни, че трябва да се разкрият нови работни места, но това не може да се случи, докато управляват Бойко Борисов или Сергей Станишев. Той заяви, че ще агитира миньорите и вече е получил покана за това от Бобов дол. Николай Бареков обеща на миньорите достойни за труда им заплати и ранно пенсиониране. Николай Бареков каза, че всеки, който гласува за него ще си гарантира добра заплата и ранно пенсиониране.

[caption id="attachment_419726" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков ще агитира миньорите[/caption]

Той разкри, че партията му вече се е регистрирала успешно в ЦИК с общо 7777 подписа. Николай Бареков каза, че ще се включи в надпреварата в Пловдив и Варна. Той заяви, че Пловдив е родното му място и там го познават добре, а във Варна има силна структура.

Николай Бареков сподели, че в битката в 25-ти МИР в столицата ще участва Росен Петров. В същия район са Бойко Борисов и МИхаил Миков. Николай Бареков призова Бойко Борисов да се изправи срещу него в Пловдив.

Евродепутатът заяви, че след изборите се вижда като премиер, пише ПИК.