Манолов разкри истината за сценария на КТБ

Манолов разкри истината за сценария на КТБ
5 (100%) 2 votes

Сценарият за КТБ е писан по милиционерски

Димитър Манолов, който е вицепрезидент на Конфедерация на труда „Подкрепа“, разкри в ефира на Българската национална телевизия истината за сценария на КТБ.

Манолов е категоричен, че сценарият за КТБ не е написан от специалисти по банково дело и това е видно с просто око, отбелязва novini.bg.
Синдикалистът подчерта, че сценарият за скандалите, завихрили се около КТБ са писани по „милиционерски начин”.
Той заяви, че цялата тази история е облечена в политическа опаковка, а основната задача е да превърне разговорите, свързани с КТБ в неразбираеми за широката общественост.
Според него става въпрос за добър и лош олигарх.

Сценарият за КТБ е писан по милиционерски

Сценарият за КТБ е писан по милиционерски

Проблемите с КТБ ще продължат и след парламентарните избори, смята синдикалистът Димитър Манолов.
Той е на мнение, че Българската народна банка е длъжна да обясни на обществото какво се случва в КТБ, тъй като там и в момента продължават да стават „лоши неща”.
Събеседникът на Димитър Манолов – Валери Димитров подчерта, че е крайно време Българската народна банка да инициира диалог, тъй като в конкретния случай, мълчанието не е злато.
Той посочи, че според него в централния депозитар има специалисти, които биха могли да предприемат съответните действия.

В ефира на Нова тв пък финансовият експерт Кольо Парамов посочи, че КТБ е опера в трето действие и очаква в четвърто действие да бъде задържан шефът на БНБ Иван Искров, за да се отпуши целият този проблем.
Парамов подчерта, че на този етап Иван Искров не осъзнава, че е потенциален пандизчия и ако той не напусне банката, нещата ще се развият в негативна посока.
Финансистът посочи, че в действията на Иван Искров по отношение на КТБ има умисъл и държавата ще изгуби твърде много финансови средства от тази изкуствено създадена ситуация.
В заключение Парамов заяви, че разполага с информация, че на вложителите в КТБ няма да бъдат възстановени 1.6 милиарда лева при започването на процедурата по обявяване в несъстоятелност.
Той допълни, че съгласно законовите разпоредби, трябва да бъдат възстановени 2.1 млрд. лева (колкото има във Фонда за гарантиране на влоговете в банките), пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар