Алекс Раева получи тежък ултиматум от продуцента Магърджич Халваджиян

Алекс Раева плаща прекалено висока цена заради кариерата си. Постоянно се носят клюки около червенокосата красавица, според които тя има репродуктивни проблеми и не може да зарадва любимия си с наследник. Оказва се, че причината, поради която бившата на Слави Трифонов все още не е станала майка, е съвсем друга.

Въпреки, че Алекс Раева отдавна мечтае за наследник, тя ще може да сбъдне мечтата си най-рано следващата година. Причината за това е клауза в договора й с Маги Халваджиян. Първоначално красавицата подписала договор с продуцента през 2011 година за заснемането на филма "7 часа разлика". Една от точките в договора гласяла, че тя се задължава да поддържа фигурата в сегашния си вид и да не сваля или качва нито грам.

[caption id="attachment_419664" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева може да забременее след изтичането на договора си[/caption]

Алекс Раева изпълнила стриктно условията в договора си за заснемането на лентата, но след изтичането му, тя преподписа договор с Маги Халваджиян за водеща на музикалния формат "Х Фактор". И в новия договор пресметливият телевизионер заложил същото условие - Алекс Раева да запази фигурата си и да качва килограми в следствие от напълняване или бременност.

Тъй като той имал намерение да се възползва от услугите на Алекс Раева като тв водеща за общо три сезона на 'Х Фактор", това означава, че тя няма право да забременява до 2015 година, пише Хот арена.