Никой не иска Венета Райкова, тя се чуди кой път да хване

Водещата на „Горещо” Венета Райкова, която наскоро обяви, че е отказала да преподпише договора си с продуцентите си от „Телеман”, е напът да се озове на трудовата борса. Въпреки упоритите слухове, че наесен тя ще стартира нов проект, който сама ще продуцира, преди седмица Мадам Горещо изненадващо съобщи, че реално няма нито работа, нито някакви нови оферти – пише „Уикенд”. „Някои пишат, че започвам предаване по Би Ти Ви, други – в Нова ТВ, но истината е, че не започвам нищо” – призна във Фейсбук Венета Райкова. „Нямам предложения, нямам договор. Не знам и кой и как е измислил за новото предаване, но самата аз не съм коментирала нищо и пред никого” – заяви устатата водеща.

[caption id="attachment_419661" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова се чуди кой път да хване[/caption]

Мадам „Горещо” била обидена на старите си продуценти, тъй като тя им останала лоялна, когато преди година и половина получила предложение от ТВ7. В следващия момент Венета Райкова очаквала да я защитят пред ръководството на Нова, но не срещнала адекватната солидарност. „Надявам се, че някой ще оцени качествата ми и ще ми предложи работа. Искам да се развивам и да поема по нов път в кариерата си” – заявява Венета Райкова. Изданието коментира, че водещата се е озовала като в поговорката – от два стола, та на земята.