Братя Галеви щедри към верните си хора

Братя Галеви не забравят верните си хора в Дупница – разкрива „Уикенд”. Докато Интерпол издирва Пламен Галев и Ангел Христов, подчинените им доскоро хора яздят нови коли и вдигат хотели – отбелязва изданието. Според местни хора от Дупница само дни след като излезли от затвора, Владимир Ангелов-Стъклето, и Апостол Чакалов-Тоци, са се изфукали с нови придобивки. Стъклето е забелязан да бръмчи из града с чисто нов джип Киа Соренто, който според местните е подарък от Братя Галеви. Началната цена на корейския автомобил гони 60 бона. Стъклето излежа присъдата си като част от бандата на дупнишките феодали.

[caption id="attachment_419624" align="alignleft" width="300"]Братя Галеви Никой не знае къде се намират Братя Галеви[/caption]

Другият авер на бившите барети – Тоци, пак е започнал да строи свой хотел над Кюстендил. Дупничани считат, че градежът на триетажното здание с външен басейн е стартирал с пари, които Тоци е получил именно от Братя Галеви. И докато в града се занимават с придобивките на хората около дупнишките феодали, босовете продължават да стоят на страницата на Интерпол сред най-издирваните личности по цял свят – отбелязва изданието. Дуетът се спрягаше, че живее в българската църква в Чехия, после в апартамент на наш дипломат в Прага, сетне в Латинска Америка, в ЮАР, в Сингапур, на остров в Гърция и дори че кръстосва света с луксозен кораб, на които Братя Галеви били предрешени като част от екипажа. От тях обаче няма ни вест, ни кост.