Кубрат Пулев шпиониран от Кличко

Кубрат Пулев шпиониран от Кличко
5 (100%) 2 votes
Дебнат Кубрат Пулев на тренировки

След като изкара няколкоседмична подготовка в базата Белмекен, Кубрат Пулев се върна в Германия, където да продължи тренировки за боя на 6 септември. Те обаче са следени от шпиони, изпратени от Владимир Кличко. Разузнавачите имали за цел да следят как върви подготовката на българския боец, след което да докладват на украинеца за силните и слабите му места. В екипа на нашенеца имат съмнения, че записвали тайно тренировките му.
На този психологически тормоз Кубрат Пулев-Кобрата запази самообладание и прати подобаващо иронична депеша до съперника си: „Владимир, заповядай лично на моите тренировки!”

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев ще се бие с Кличко на 6 септември

Боксовият двубой между двамата е насрочен за 6 септември в Хамбург и ще бъде излъчван от Нова ТВ. Кубрат Пулев ще лапне доста солидна сума от мача и телевизионните реклами – над 2 милиона евро – научаваме от страниците на „Уикенд”. С наближаването на боксовия мач на годината между Владимир Кличко и Кубрат Пулев украинецът се чуди как да срине психически Кобрата – отбелязва изданието. Засега самочувствието на българина обаче е непоклатимо. Той мечтае за победа, която ще посвети на родината си. В тренировките му помага брат му Тервел, чиито спаринги дават допълнителен опит на Кубрат Пулев. Само приятелката му Андреа е притеснена от предстоящата среща да не би любимият й да получи сериозни наранявания. Боксьорът обаче е уверен, че при пълна мобилизация ще победи съперника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар