Борис Солтарийски не се трогва от слуховете, че майката на детето му е имала афера с шефа му

Борис Солтарийски смята да покани Слави Трифонов на сватбата си с бившата му. Както знаете, беквокалистът на "Шоуто на Слави" ще вдигне пищна сватба с половинката си Аделина Димитрова. Двамата вече сключиха набързо граждански брак, тъй като хубавицата е в напреднала бременност и съвсем скоро ще дари изпълнителя с дете.

[caption id="attachment_419603" align="alignright" width="258"]Борис Солтарийски и Аделина Борис Солтарийски и Аделина[/caption]

Поради тази причина сватбеният купон ще бъде чак след раждането на наследника на двойката. Борис Солтарийски планира тържеството да е в ресторант в самия център на столицата, в който ще покани всички приятели на двойката. Сред които няма как да пропусне и шефа си Слави Трифонов. За когото се носят упорити слухове, че е имал вземане даване с булката, преди подопечният му да се хване с нея.

Изглежда обаче тези слухове ни най-малко не смущават Борис Солтарийски, който се загаджи с Аделина малко след края на аферата й с Трифонов. Двамата се запознаха покрай участието на госпожицата в един от форматите на шоуто на Дългия. Малко след това стана ясно, че Аделина е бременна, а според близки до двойката, детето се очаква да е момиченце, научиха от "24 часа".