Елвис Пресли не е родител на Лиса Мари?

Елвис Пресли не е родител на Лиса Мари?
2.33 (46.67%) 3 votes

Елвис Пресли не е бащата на Лиса Мари Пресли

Елвис Пресли не е бащата на Лиса Мари Пресли! Шокиращата и скандална новина взриви медийното пространство в целия свят и е на път да предизвика сериозен скандал. Според американския седмичник „Нешънъл инкуайър“ бившата съпруга на Краля на поп музиката Майкъл Джексън не е истинска плът и кръв на Елвис Пресли.

Елвис Пресли не е баща на Лиса Мари?

Елвис Пресли не е баща на Лиса Мари?

Разследване на медията твърди, че в момента срещу Лиса Мари Пресли е заведен съдебен процес, чиято цел е да докаже именно, че 46-годишната неуспяла певица не е биологична дъщеря на Краля на рока. Изданието твърди, че истинската дъщеря на Елвис Пресли се е появила и самоличността й тепърва предстои да бъде разкрита. Мистериозната дама твърди, че има доказателства, че тя е дъщерята на обичания музикант. Любопитното е, че не за пръв път се коментира, че Елвис Пресли не е бащата на Лиса Мари.

„Нешънъл инчуайър“ твърди, че тя нарочно е била представяна за негова наследница с цел да бъде осигурен спокоен живот на истинската дъщеря, научиха от hotarena.net. Смята се, че още когато Елвис Пресли умира, сътрудниците му вземат биологичното му дете, което израства под друго име, далеч от публичния живот. Самата Лиса Мари пък е незаконна дъщеря на съпругата на Елвис – Присила, която тя лъже, че е дете на рок легендата, за да скрие истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Елвис Пресли не е родител на Лиса Мари?”

  1. Kalina D Presley

    Дек. 05. 2014

    Авторът на статията най-добре да хване и да се застреля!!! По абсурдна статия за Елвис не съм чела досега!!!!!

  2. фани

    февр. 13. 2015

    Божееее, кой глупак пише подобни глупости? Ми то се вижда толкова фрапиращо, че му е дъщеря. Отрязала му е главата, мимики, поглед. Що за глупости се пише???

Добавете коментар