Любо Нейков най-после успя

Любо Нейков е изключително щастлив. Причината за щастието му е, че от този сезон той ще се завърне като тв водещ в бТВ. Предаването "Голата истина", което продуцентът води заедно с Ели Гигова, отново ще започне да се излъчва, гласи мълва из коридорите на бТВ.

Предаването на комика беше свалено от ефира на частната медия заради нисък рейтинг. Заслуга за това има и конкурентът на комика - Слави Трифонов, който умишлено удължаваше предаването си, за да измести "Голата истина". Но щастието на Дългия много скоро ще приключи, тъй като неговият бивш приятел и настоящ конкурент отново ще блесне в късния ефир на бТВ.

[caption id="attachment_419596" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков успя[/caption]

Причината за завръщането на предавсането на Любо Нейков е разместване в програмата на Нова тв. От другия месец предаването на Милен Цветков тръгва всяка делнична вечер от 23,45 часа в ефира на Нова тв. Това е и главната причина, поради която продуцентите на бТВ решиха да върнат предаването на Любо Нейков. То ще конкурира предаването на Милен Цветков. Продуцентите на бТВ се страхуват, че с изместването на ток шоуто на Нова тв, рейтингът им ще пострада сериозно, пише ПИК.

Все още не е ясно дали Любо Нейков ще води сам предаването или отново ще има партньорка.