Разкритие: Ето какво е правил Робин Уилямс часове преди смъртта си!

Разкритие: Ето какво е правил Робин Уилямс часове преди смъртта си!
3.33 (66.67%) 3 votes

Разбра се какво е правил Робин Уилямс часове, преди да посегне на собствения си живот!

Версията, че Робин Уилямс е отнел собствения си живот под въздействието на кока и алкохол, бе напълно отхвърлена от третата съпруга на актьор Сюзън Шнайдер. Жената споделила още, че е мъжът й бил напълно трезвен и дори се е лекувал от налегналата го депресия. Именно съпругата му е разкрива версията зда смъртта му.

Звездата от комедията „Мисис Даутфайър” е бил диагностициран и лекарите са му открили, че е болен в ранна форма от болестта на Паркинсон. След като научава за заболяването си, Робин Уилямс се потопил в още по-голяма депресия.

Робин Уилямс

Часове, преди да отнеме живота си, големият Робин Уилямс е бил на парти за откриване на изложба в Калифорния

Тленните останки на гениалния комик бяха открити малко преди 12 часа на обед на 11 август, в дома му в щата Калифорния. Първоначалната версия на полицаите, че Робин Уилямс се е самоубил, се потвърди впоследствие напълно. Холивудската кино звезда е увиснал на собствения си колан. Малко време, преди да прекрати собствения си живот, кино актьорът е бил на парти по повод откриването на изложба в художествена галерия. Художествената галерия се е намирала в Сан Франциско, в щата Калифорния.

На приема Робин Уилямс бил щракнат как се смее и весели и с другите гости, а заедно с него е забелязана и съпругата му Сюзън. Домакинът на партито, художника Марк Джагър дори е обсъждал с Робин Уилямс възможността за създаването на общ филм. Вестта за смъртта на актьора покруси целия свят. Той си отиде на 63 години, като остави след себе си много гениални роли в различни кино и телевизионни постановки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Разкритие: Ето какво е правил Робин Уилямс часове преди смъртта си!”

 1. Stefan Dimitrov Tcholakov

  авг. 15. 2014

  СМЪРТ ЗА ЮДО-ТУСКАТА РЕЛИГИЯ И ДРУГИ ЮДЕЙСКИ СЕКТИ В БЪЛГАРИЯ !

  https://www.facebook.com/events/1441500476132655/?ref=6&ref_notif_type=plan_user_invited

  БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !

  РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ И СЪВРЕМЕНА ПРОПАГАНДА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ВОЙНА !

  НЕ ЖЕЛАЕМ ЮДЕЙСКИ ВАРИАНТ НА ЕВРЕИТЕ ДА СЪЗДАДАТ НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА – ЮДЕЙСКА ДЪРЖАВА – ХАЗАРИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА !

  СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В УКРАЙНА, КЪДЕТО СЕ ПОВДИГНА ЛОЗУНГА – ПРАВОСЛАВИЕТО НЕ ВРАГ НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ АГИТИРАТ НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА СЪЗДАВАНЕ НА ХАЗАРСКА ДЪРЖАВА И ИСКАТ ДА СЕ ИЗБИЕ ЕДИН МИЛИОН РУСКО НАСЕЛЕНИЕ !

  ВЪН НА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  НИЕ САМИ, КАКТО ИРЛАНДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ СЕ БОРЯГ СРЕЩУ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА СЕВЕРНА И ЮЖНА ИРЛАНДИЯ !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2013&id=9576&p=artiklarse&title=Christians+against+Jewish+Manipulations+Empire+%2C+Alfred+OLSEN-s+channel+Holy+War%3A+-+STEFAN+D-R+D+TCHOLAKOV+02.02.2013+SVERIGE

  БЪЛГАРИЯ

Добавете коментар