Има ли извънземни на Луната? (НАСА разкри мистерията)

Има ли извънземни на Луната? (НАСА разкри мистерията)
3.25 (65%) 8 votes

НАСА разкри истината за извънземните на Луната

НАСА разкри истината! Мистерията около загадъчна снимка на Луната, на която се смята, че са заснети извънземни, бе разбулена.

Мистериозната сянка на хуманоидна фигура се появи на снимка на Луната. НАСА обаче реши да хвърли нова светлина върху случая и да разбие теориите на конспирацията за населеността на Луната. От центъра за космически изследвания заявиха, че няма никаква човешка фигура, а само игра на сенки.

Видео, което бе публикувано в You Tube от потребителя „Јасенко“ на 18 юли 2014 г показва уникални кадри, на които се вижда и човешка фигура на Луната. Клипът до .сега има повече от над 4 милиона гледания и разпали много дебати, пише zazabava.com.

НАСА разкри мистерията има ли извънземни на Луната

НАСА разкри мистерията има ли извънземни на Луната

На видеото се вижда на човешка фигура със сянка, а доказателство, че не става дума за фотошоп, е, че при търсене в Гугъл Земя, на сателитни снимки Луната, наистина се вижда фигура, която прилича на човек или човекоподобно същество. Мнозина вече са започнали с теориите, че на Луната има извънземни.

nasa

Публикуваните кадри накараха дори и служителите на НАСА да се заинтересуват от случая. Според тях става въпрос за аномалия по време на снимките, игра на сенки или нещо трето, но няма да причини да се смята, че става дума за извънземни.

Въпреки това теориите за извънземни продължават, а някои журналистически кръгове и сериозни вестници вече коментират, че все пак има нещо, което учените официално трябва да обяснят и да кажат дали има нещо скрито или не. Вижте и преценете сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Има ли извънземни на Луната? (НАСА разкри мистерията)”

  1. АдолфХ

    ян. 16. 2015

    не разбирам учените как сянката има сянка

  2. Petar Tsanev

    май 16. 2015

    :D::D

Добавете коментар