Какво е това, което се подава от късите панталонки на Златка Райкова?!

Късите панталонки, които сложила Златка Райкова, й изиграли лоша шега. Русото изкушение лъснало с налети кълки, които хич не се харесали на тези, които я познават. Русата Златка с тях може да се каже, че е сътворила моден гаф №1. Плеймейтката се опитала със спорт да понамали обиколката на бедрата си, но не успявала.

[caption id="attachment_419562" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова се освини, все по-често крие краката си на снимки[/caption]

Фигурата на моделката Златка Райкова хич не е от най-слабите и трябва доста усилия, за да се задържи в перфектната форма - коментира kliuki.net. А освен това надебеляването доста стресирало Златка Райкова. Та се страхувала, че гаджето й ММА боецът Георги Валентинов може да я изостави, ако се превърне в някоя трътла. Знае, се, че Георги никога не е искал да бъде на прицел в светските среди и да става известен по този начин.

Затова и Златка Райкова се страхувала, защото силовият спортист не градял имидж на неин гръб. Наскоро Злати и боецът бяха на почивка по родното Черноморие. Може би спокойният живот и любовта на мъжа да нея са подействали успокояващо и Злати се е поналяла. Но все пак ММА шампионът многократно е заявявал, че Златка Райкова е до него, подкрепя го във всичко, двамата са много щастливи заедно и се обичат.

[caption id="attachment_419563" align="aligncenter" width="225"]Откакто шашна народа с бутове, Златка Райкова внимава в какви пози се снима Откакто шашна народа с бутове, Златка Райкова внимава в какви пози се снима[/caption]

Двамата многократно са заявявали, че се радват на един изключително здрав и пълноценен съюз помежду им. Здравенякът не спира да я хвали, че добре се справя и с предизвикателствата на кулинарията. Може би пък и това да е помогнало Златка Райкова да е станала малко по-дебела отпреди.

[caption id="attachment_419564" align="aligncenter" width="225"]Добър начин да разкриеш предимствата и да скриеш недостатъците Добър начин да разкриеш предимствата и да скриеш недостатъците[/caption]

Затова най-вероятно тревогите на Златка Райкова няма да са основателни. Дори и малко Русата Златка да е разширила малко коремната си обиколка и да е позакръглила бедра, човекът до нея няма с лека ръка да се отрече от любовта си.