Родни политици разпускат с дрога преди митинги?

Родни политици разпускат с дрога преди митинги?
5 (100%) 1 vote

Родни политици прибягват до наркотиците преди да излязат да говорят пред аудиторията

Родни политици все по-често прибягват до дрогата! Шокиращото разкритие направи в ефира на ТВ7 психологът Желяз Андреев, който е и ръководител на общността ‘Ново начало“. По думите му, много хора, намиращи се по високите етажи на властта, вземат наркотици и то не само от време на време.

Родни политици често прибягват до дрога

Родни политици често прибягват до дрога

Това показват данните на статистика от Държавния департамент на САЩ, касаеща България. Според тази информация, в страната има около 300 хиляди българи, употребяващи дрога, а част от тях са високопоставени депутати и дори министри. Най-често родни политици прибягват до забранените субстанции преди да участват на митинги, където им се налага да говорят пред много хора. Дрогата ги карала да се чувстват по-свежи и отпочинали, а също им действала стимулиращо като по този начин подобрявала представянето им.

Според Калоян Романов и Григор Михнев, консултанти в Ново начало и бивши зависими от дрогата, е много лесно да се разпознае човек, взел дозата си, най-вече по нечленоразделната реч и говоренето на твърде много излишни неща. Двамата твърдят още, че доста от родните ни политици прибягват до наркотиците и по време на отпуските си по морето, научиха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Родни политици разпускат с дрога преди митинги?”

  1. Dimitur Stefanov

    авг. 16. 2014

    http://polls.bg/poll/id/koa_partia_podkrepate_-1896

Добавете коментар