Служебните министри от социалното министерство побързали да си гласуват облаги за тях си

Служебните министри побързаха да си поръчат нови GSM-и! Оказа се, че първата работа на служителите и министрите от министерството на труда и социалната политика е била да си гласуват нови служебни мобилни телефони за всички, както и да обновят кабинетите си.

[caption id="attachment_419516" align="alignright" width="300"]Жесток скандал със служебните министри Жесток скандал със служебните министри[/caption]

Инициативата е дошла от високопоставена служителка на социалното министерство, която е пряко подчинена на вицепремиера професор Йордан Христосков. Така, вместо да се чудят как да разпределят средствата за бедните, служебните министри от "министерството на бедните" си гласуват екстри за тях самите, коментират възмутените онлайн потребители.

Това обаче далеч не е първият скандал със служебните министри от кабинета на Георги Близнашки. Припомняме ви, че преди няколко дена другият вицепремиер - Хрсито Иванов, също се отчете със сериозна издънка. Само пет дена след като беше назначен на поста, министърът си взе отпуска и замина за чужбина, явно за да си почива от "натоварената" си работа.

На всичкото отгоре стана ясно още, че Иванов е със спрени адвокатски права и има да плаща глоба, припомнят от ПИК.